England gjorde sju mål mot makedonerna på Old Trafford, Turkiet firade igen efter dramat

1 minute, 31 seconds Read

Totalt spelades 12 matcher över hela Gamla kontinenten i kväll som en del av kvalet till EM, och totalt gjordes 36 mål.

Kvällens mest övertygande seger vanns av engelsmännen, fotbollströja med tryck barn som vann mot Nordmakedonien på ikoniska Old Trafford med en poäng på 7:0.

Arsenals pärla Bukayo Saka glänste i den här matchen och gjorde ett hattrick, Harry Kane lade till två och reservspelaren Kalvin Phillips gjorde ett mål.

Stolta Albion stod alltså kvar på maximal prestation efter fyra omgångar, precis som Gaelic Roosters.

I Paris Saint-Denis slog Frankrike Grekland hårdare än väntat med en minimipoäng på 1:0. Kylian Mbappes mål från straffpunkten i den 55:e minuten var det som gjorde skillnaden i den här matchen.

I Samsun besegrade Turkiet också Wales med 2:0 med mycket problem. Hemmalaget hade fler spelare under nästan hela andra halvlek, då Morell var rödtröja mot slutet av den första.

I fortsättningen av matchen utnyttjade först inte Calhanoglu straffen i den 64:e minuten, liverpool barnkläder och bara några ögonblick senare avbröts Nayiras mål på grund av handboll.

Den förre Hajduk-spelaren gjorde dock ett ordinarie mål lite senare och i slutet av matchen fanns även supertalangen Arda Guler bland målskyttarna med ett jättefint mål.

Under 18:00-tiden spelades tre dueller där hemmalaget vann alla tre.

Armenien var bättre än Lettland med 2:1, Ukraina kämpade mot Malta (1:0), och finländarna besegrade San Marino med stora 6:0.