PSG ändrade sin policy för nästa säsong: Två stora förstärkningar i anfallet vill ta med gratis

1 minute, 13 seconds Read

Franska medier skriver att Paris Saint-Germain vill ta in Crystal Palace-fotbollsspelaren Wilfred Zaha i deras led, och att de även bevakar situationen gällande Marcus Thuram, Paris Saint-Germain Tröja som de också vill ha i sitt lag.

Trettioårige Zaha, som har varit efterlyst av Arsenal och Chelsea i flera år, har ytterligare 20 dagar kvar på sitt kontrakt med Palace, men han har fortfarande inte bestämt var han ska spela nästa säsong.

Tidigare erbjöd klubben Zaha otroliga 36 miljoner euro för en treårig förlängning av samarbetet, det vill säga en lön på 12 miljoner euro per år, och hans nuvarande värde är 27 miljoner euro.

Zaha, som gjorde 90 mål med 76 assist på 457 matcher för Crystal Palace, har fortfarande inte gett något definitivt svar, och det är precis vad PSG vill använda och föra in honom i deras led. Den här säsongen spelade han 27 matcher och gjorde sju mål med två registrerade assist.

Vi påminner om att Lionel Messi lämnade Matchtröjor Fotboll, och att Neymar kunde göra detsamma, så det är klart att de behöver nya spelare i anfallet.

Klubben vill också ta med Borussia M’gladbach-forwarden Marcus Thuram, som även han blir free agent om cirka 20 dagar. Hans värde på Transfermarkt-portalen är 32 miljoner euro.

Under den här säsongen spelade han totalt 30 matcher, gjorde 13 mål och lade till sex assist.

Similar Posts

Lämna ett svar